

ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာနမှ နေအိမ်တွင်နေထိုင်ရေး(Stay at Home) အစီအစဉ်တွင် ဆက်လက်အကျုံးဝင်သည့် မြို့နယ်များစာရင်း (၂၄–၁၁–၂၀၂၁)

စဉ်	တိုင်းဒေသကြီး/ပြည်နယ်	မြို့နယ်အရေအတွက်			
OII	ချင်းပြည်နယ်	9			
J۱۱	ကချင်ပြည်နယ်	J			
SII	မကွေးတိုင်းဒေသကြီး	J			
911	မန္တလေးတိုင်းဒေသကြီး	J			
၅။	မွန်ပြည်နယ်	O			
Gii	ရှမ်းပြည်နယ်	3			
	စုစုပေါင်း ၁၁				



ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာနမှ နေအိမ်တွင်နေထိုင်ရေး(Stay at Home) အစီအစဉ်တွင် ဆက်လက် အကျုံးဝင်သည့် မြို့နယ်များစာရင်း (၁၉–၁၁–၂၀၂၁)

စဉ်	မြို့နယ်	တိုင်းဒေသကြီး/ပြည်နယ်	ထုတ်ပြန်သည့်အမိန့်အမှတ်	မှတ်ချက်
OII	ဖလမ်းမြို့နယ်	ချင်းပြည်နယ်	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၄–၆–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၁၂၇/၂၀၂၁	
JII	ဟားခါးမြို့နယ်	ချင်းပြည်နယ်		
S II	ထန်တလန်မြို့နယ်	ချင်းပြည်နယ်		
ŞII	ဂန့်ဂေါမြို့နယ်	မကွေးတိုင်းဒေသကြီး	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၇–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၇၈/၂၀၂၁	
၅။	ဗန်းမော်မြို့နယ်	ကချင်ပြည်နယ်	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၁၂–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၈၇/၂၀၂၁	
GII	တာချီလိတ်မြို့နယ်	ရှမ်းပြည်နယ်	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၁၂–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၈၇/၂၀၂၁	
7 II	မြိုင်မြို့နယ်	မကွေးတိုင်းဒေသကြီး	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၂၀–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၉၃/၂၀၂၁	
ดแ	နွားထိုးကြီးမြို့နယ်	မန္တလေးတိုင်းဒေသကြီး	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၂၇–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၉၆/၂၀၂၁	
હ ॥	သာစည်မြို့နယ်	မန္တလေးတိုင်းဒေသကြီး	ကျန်းမာရေးနှင့်အားကစားဝန်ကြီးဌာန၏ ၃၀–၇–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၉၇/၂၀၂၁	

စဉ်	မြို့နယ်	တိုင်းဒေသကြီး/ပြည်နယ်	ထုတ်ပြန်သည့်အမိန့်အမှတ်	မှတ်ချက်
DOII	ဘီးလင်းမြို့နယ်	မွန်ပြည်နယ်	ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာန၏ ၃–၈–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၂၉၉/၂၀၂၁	
SOII	မိုးညှင်းမြို့နယ်	ကချင်ပြည်နယ်	ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာန၏ ၂၄–၂၀၂၁ ရက်စွဲပါ အမိန့်အမှတ်၊ ၃၃၃/၂၀၂၁	